Nettipelit

Pukeutua Paris Hilton

Leikur af pukemispelit

Pukeutua Paris Hilton

Pukeutua Paris Hilton Luokitus: 5/10

Pukeutua Paris Hilton peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Yksi kuuluisimmista ihmistä maailmassa on Paris Hilton, miljonääri, joiden pitäisi auttaa pukeutua tässä pelissä, joka simuloi päivä ostoksilla. Paris Hilton on hyvin kuuluisa henkilö heidän suurta perintöä ja hänen omituisuuksia mutta on myös ollut esillä lehdissä hänen yksityiselämäänsä. Tänään tyttö on mennyt ostoksille ja sinun täytyy auttaa kanssa ostoksilla. Ikkunoissa trendikkäitä kauppoja siellä leningit ja tarvikkeet, voit klikata niitä, kokeilla erilaisia ​​mekkoja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9501 kertaa verkossa. Ranking 2548 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 194 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9501 kertaa
Pukeutua Paris Hilton

Kuvittele, että olet toimittaja ja olet kuvata amerikkalaista mallia. Tulostaa kuvan, Paris Hilton, kun olet täydellinen. Eri street kaupoissa ole paljasta vaatteet, klikkaa kohteet ovat näkyvän siinä. Henkilö tunnetaan iltapäivälehtien rahaa ja mitä he tekevät. Hän on ollut malli, laulaja ja tv-juontaja. Täällä hän menee ostoksia hienoimmat ja tarvitsee apuasi valita eri malleja kauppoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutua Paris Hilton selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Pukeutua Paris Hilton. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutua Paris Hilton ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Pukeutua Paris Hilton on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pukeutua Paris Hilton että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pukeutua Paris Hilton
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
281639
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

Pukeutuminen ja väritys Paavo Pelata ►

Pukeutuminen ja väritys Paavo

4
4 / 10 - 4894 ääntä
Pelattu
78242
kertaa

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14472 ääntä
Pelattu
74882
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.