Nettipelit

Miley Cyrus on Frakki

Leikur af pukemispelit

Miley Cyrus on Frakki

Miley Cyrus on Frakki Luokitus: 4/10

Miley Cyrus on Frakki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nauttia pukeutumista Miley Cyrus on iltapukuun. Miley Cyrus on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja pop-musiikkia, joka on kuuluisa hänen rol Hannah Montana-sarjassa on sama nimi. Tämä sarja on ollut, että Miley Cyrus on teini-idoli. Voit pukeutumista Hannah Montana, sinun on napsautettava mekon ja kengät, että haluat enemmän niitä. Jos haluat, voit vaihtaa Miley Cyrus kampauksen, napsauttamalla kampauksen, että pidät enemmän sitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7084 kertaa verkossa. Ranking 2420 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 232 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7084 kertaa
Miley Cyrus on Frakki

Hannah Montana, pukeutumista amerikkalainen laulaja, pukeutumista teini-idoli,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Miley Cyrus on Frakki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Miley Cyrus on Frakki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Miley Cyrus on Frakki ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Miley Cyrus on Frakki on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Miley Cyrus on Frakki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Miley Cyrus on Frakki
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
281128
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

Pukeutuminen ja väritys Paavo Pelata ►

Pukeutuminen ja väritys Paavo

4
4 / 10 - 4894 ääntä
Pelattu
77738
kertaa

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14470 ääntä
Pelattu
74338
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.