Nettipelit

Seikkailu Hannah Montana

Leikur af pukemispelit

Seikkailu Hannah Montana

Seikkailu Hannah Montana Luokitus: 4/10

Seikkailu Hannah Montana peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jaa seikkailu kuuluisa Hannah Montana, kun pelasin mekko tähti, meikki, koruja ja pukuja ja oppia joitakin infoa Hannah Montana. Älä koskaan unohda tätä seikkailua ystävien kanssa hänen ja voit saada korkeimman pistemäärän. 1. Ensimmäisessä pelissä, sinun täytyy pukeutua näyttelijä Miley Cyrus klikkaamalla kohteita vasemmalla. Helmikuuta. Klikkaa lentäviä esineitä ennen kuin aika loppuu, joten voit saada bonuksia. Kolme. Tietojen tarkasteleminen Hannah Montana. On mahdollisuus tulostaa, kun olet valmis.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 19492 kertaa verkossa. Ranking 1046 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 964 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 19492 kertaa
Seikkailu Hannah Montana

Peli faneille Hannah Montana, jossa sinun täytyy pukeutua näyttelijä. Sinun täytyy tehdä jopa kuuluisa hahmo tv-sarja nuorille. Sarja, joka kertoo tarinan tyttö, joka on anonyymi teini opiskelija, mutta on salaisuus, hän on yksi kuuluisimmista laulajista maailmassa. Kuten tosielämässä on tunnettu henkilö. Tässä pelissä voit seurata häntä tässä seikkailu pelata netissä ilmaiseksi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Seikkailu Hannah Montana selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Seikkailu Hannah Montana. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Seikkailu Hannah Montana ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Seikkailu Hannah Montana on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Seikkailu Hannah Montana että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Seikkailu Hannah Montana
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
281405
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

Pukeutuminen ja väritys Paavo Pelata ►

Pukeutuminen ja väritys Paavo

4
4 / 10 - 4894 ääntä
Pelattu
78000
kertaa

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14472 ääntä
Pelattu
74634
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.