Nettipelit

Puolikuu Pasianssi

Leikur af pasianssi pelit

Puolikuu pasianssi

Puolikuu Pasianssi Luokitus: 5/10

Puolikuu pasianssi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 32279 kertaa verkossa. Ranking 1243 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 82 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 32279 kertaa
Puolikuu Pasianssi

Pasianssi korttipeli on yksi ensimmäisistä peleistä, jotka voisivat pelata tietokoneella, koska se tuli esiasennettuna, kun he julkaisivat joitakin käyttöjärjestelmissä, kuten Windows 95, kuten legendaarinen Miinaharava.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Puolikuu Pasianssi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pasianssi Pelit nimeltään Puolikuu Pasianssi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Puolikuu Pasianssi ja se liittyy Pasianssi Pelit. Uusi peli Puolikuu Pasianssi on yksi parhaista peleistä Pasianssi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Puolikuu Pasianssi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Puolikuu Pasianssi
EDELLINEN

Pasianssi pelit eniten pelatut pelit

Perinteinen Pasianssi Pelata ►

Perinteinen pasianssi

3
3 / 10 - 11728 ääntä
Pelattu
304066
kertaa

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vä ...

Pasianssi Pelata ►

Pasianssi

3
3 / 10 - 850 ääntä
Pelattu
87279
kertaa

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta intern ...

Hassu Pasianssin Pelata ►

Hassu pasianssin

5
5 / 10 - 1304 ääntä
Pelattu
19919
kertaa

Nauttia pelissä pasianssin. Se, napsauta ja vedä kortit, jotka haluat syrjäyttää.