Nettipelit

Perinteinen Pasianssi

Leikur af pasianssi pelit

Perinteinen pasianssi

Perinteinen Pasianssi Luokitus: 3/10

Perinteinen pasianssi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vähän.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 304065 kertaa verkossa. Ranking 79 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 11728 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 304065 kertaa
Perinteinen Pasianssi

Pasianssi. Sinun täytyy yrittää sijoittaa kaikki kortit pelata matto neljään paljon alkuun. Sinun täytyy asettaa kortit sen arvo kussakin kasa riippuen pata, risti, ruutu ja sydämet. Jos sinulla on aikaa ja tiedä tehdä tämän pelin avulla voit pitää hauskaa vain vähän. Aseta kortit järjestyksessä ja sen vastaava yksikkö voittaa pelin. Yrittää ratkaista se mahdollisimman nopeasti. Värikorttien eri kuviollinen numeroita ja sinun täytyy asettaa jotta vapauttaa pelin näytön.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Perinteinen Pasianssi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pasianssi Pelit nimeltään Perinteinen Pasianssi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Perinteinen Pasianssi ja se liittyy Pasianssi Pelit. Uusi peli Perinteinen Pasianssi on yksi parhaista peleistä Pasianssi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Perinteinen Pasianssi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Perinteinen Pasianssi
EDELLINEN

Pasianssi pelit eniten pelatut pelit

Pasianssi Pelata ►

Pasianssi

3
3 / 10 - 850 ääntä
Pelattu
87279
kertaa

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta intern ...

Puolikuu Pasianssi Pelata ►

Puolikuu pasianssi

5
5 / 10 - 82 ääntä
Pelattu
32279
kertaa

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Hassu Pasianssin Pelata ►

Hassu pasianssin

5
5 / 10 - 1304 ääntä
Pelattu
19919
kertaa

Nauttia pelissä pasianssin. Se, napsauta ja vedä kortit, jotka haluat syrjäyttää.