Nettipelit

Pasianssi

Leikur af pasianssi pelit

Pasianssi

Pasianssi Luokitus: 3/10

Pasianssi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta internetissä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 87279 kertaa verkossa. Ranking 269 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 850 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 87279 kertaa
Pasianssi

Pasianssi korttipeli, jossa sinun täytyy asettaa kaikki kortit oikeassa järjestyksessä. Sinun täytyy laittaa kaikki seurat kannen paikoilleen alkaen alin arvo yhdessä tai ässää. Sitten nousevassa järjestyksessä sinun täytyy laittaa kaikki kortit kunnes vapautat kaikki pinot kortteja. Se on yhden pelaajan peli.Strategian on irrottautua kaikista mahdollisista kortit paalut että käännetään jotta kaikki numerot käytettävissänne. Voitat pelin, jos voit tehdä neljä kasana korttia kaikkien kanssa, jolloin näyttö tyhjäksi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pasianssi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pasianssi Pelit nimeltään Pasianssi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pasianssi ja se liittyy Pasianssi Pelit. Uusi peli Pasianssi on yksi parhaista peleistä Pasianssi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pasianssi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pasianssi
EDELLINEN

Pasianssi pelit eniten pelatut pelit

Perinteinen Pasianssi Pelata ►

Perinteinen pasianssi

3
3 / 10 - 11728 ääntä
Pelattu
304067
kertaa

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vä ...

Puolikuu Pasianssi Pelata ►

Puolikuu pasianssi

5
5 / 10 - 82 ääntä
Pelattu
32279
kertaa

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Hassu Pasianssin Pelata ►

Hassu pasianssin

5
5 / 10 - 1304 ääntä
Pelattu
19920
kertaa

Nauttia pelissä pasianssin. Se, napsauta ja vedä kortit, jotka haluat syrjäyttää.