Nettipelit

Ylittää Linjan

Leikur af pallot pelit

Ylittää linjan

Ylittää Linjan Luokitus: 6/10

Ylittää linjan peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli on todella hauskaa. Tavoitteena on ylittää vihreän hehkuvan mukainen pallon. Voit tehdä sen, sinun on käytettävä piippu ampuu sitä. Lisäksi sinun on kerätä timantteja lisätä up your pisteet. Tulee kaikenlaisia ​​esteitä jokaisen kurssin. Joskus sinun täytyy välttää niitä ja joskus joudut käyttämään niitä saadakseen sinne.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7353 kertaa verkossa. Ranking 3260 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7353 kertaa
Ylittää Linjan

Asia, sinun täytyy käyttää eniten pään. Kun voit ohjata tynnyrin tavoitteena hiirellä ja ammu pallo hiiren ensisijaista painiketta. On olemassa erilaisia ​​tynnyreitä. Jotkut heistä olet täydellinen valvonta, mutta muitakin tyyppejä. Jotkut pitävät kiertämällä ympyrää, joillakin on enemmän valtaa, jotkut ampua heti, kun ne kiinni palloon ... Mene ja löytää ne itse!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ylittää Linjan selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Ylittää Linjan. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ylittää Linjan ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Ylittää Linjan on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ylittää Linjan että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ylittää Linjan
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523132
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314075
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50668
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.