Nettipelit

Vastaa Pallot on Sama Väri

Leikur af pallot pelit

Vastaa pallot on sama väri

Vastaa Pallot on Sama Väri Luokitus: 1/10

Vastaa pallot on sama väri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli on hyvin yksinkertainen peli. Olet kiinni vain pallot, jotka ovat samanvärisiä kuin sinun. Lisäksi et voi antaa mitään pallot, jotka ovat samanvärisiä kuin sinun vaeltaa pois ruudulta. Varaudu värimuutos parin sekunnin välein. Osoitin taustalla kertoo etukäteen, mitä väriä aiot vaihtaa. Joten pitää silmällä sitä! Kun olet valmis, voit lähettää pisteet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7546 kertaa verkossa. Ranking 3547 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 1.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7546 kertaa
Vastaa Pallot on Sama Väri

Tämän ilmainen online-peli on kerätä pallot, jotka ovat samanvärisiä kuin sinun. Väri pallo muuttuu muutaman sekunnin välein. Eri väreillä on erilaisia ​​haittoja: Blue kääntyy pallon näkymätön, vihreä syitä sen kasvaa, keltainen aiheuttaa sen liikkuvat hitaasti, ja punainen aiheuttaa muita palloja liikkua nopeammin. Kolmen sekunnin siirtymäaika, tausta osoittaa seuraava väri, joten jos on pallo että väri, joka on lähdössä näytössä sijoittaa pallon eteen sitä kerätä sitä. Jos keräät eriväristä palloa tai anna kuten värinen pallo jättää näytön, se lasketaan kuitenkin virhe. Jos teet kymmenen virheitä, häviät.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vastaa Pallot on Sama Väri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Vastaa Pallot on Sama Väri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vastaa Pallot on Sama Väri ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Vastaa Pallot on Sama Väri on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vastaa Pallot on Sama Väri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vastaa Pallot on Sama Väri
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.