Nettipelit

Värit Pallot

Leikur af pallot pelit

Värit pallot

Värit Pallot Luokitus: 4/10

Värit pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jokainen väri ruutuun. Käytä hiirtä laittaa jokainen pallo laatikko väri. Tässä pelissä, sinun täytyy saada värilliset pallot niiden ruutuihin. Pallot ovat punainen, sininen, vihreä ja keltainen. Saada pallot eri laatikoihin, sinun täytyy klikkaa palloa hiiren vasenta painiketta ja siirrä hiiren saada pallo osaksi vastaavaan kohtaan. Sinun täytyy laittaa kaikki pallot jossa vastaavat väri tietyn ajan. Se on peli kelloa vastaan​​. Se on helppoa ja yksinkertaista, mutta hankaloittaa määrä palloja ja aikaa pelata.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 24967 kertaa verkossa. Ranking 759 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 1960 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 24967 kertaa
Värit Pallot

Peli yhdistää värejä. Sinun täytyy löytää alueita ja laittaa laatikko, joka on samaa väriä. Yksinkertainen yhdistys, joka vaikeutuu ajan, koska useimmat alueet ovat yhä ja yhä vähemmän aikaa loppuun tasolle. Psykomotorinen ja sokeus voidaan auttaa tätä toimintaa. Lapsille ja vanhuksille, on heikentynyt taitoja, joita voidaan tehdä ilman suurta vaivaa alkeellisinta tasoa pelin. Tuo pienokaiset pelata, se on mukautettu niitä. Värejä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Värit Pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Värit Pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Värit Pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Värit Pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Värit Pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Värit Pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25238 ääntä
Pelattu
523221
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314083
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50675
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.