Nettipelit

Työnnä Pallot

Leikur af pallot pelit

Työnnä pallot

Työnnä Pallot Luokitus: 4/10

Työnnä pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, tavoitteenamme on painaa punaista palloa keltainen pallo saavuttaa tavoitteen antanut kullakin tasolla. Osa näistä tavoitteista edellyttää heittää punaiset pallot läpi reiän, ja toiset hyppy ne piikit koska ympärillä tasolle. Työntää pallon, ensimmäinen tavoite suuntaan haluat mennä hiiren kursori ja pidä hiiren painiketta asettaaksesi miten kovaa haluat ajaa sitä. Vähemmän heittää palloa, ja vähemmän aikaa otat, sitä enemmän pisteitä myönnetään.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7475 kertaa verkossa. Ranking 3258 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7475 kertaa
Työnnä Pallot

Ilmainen ja hauska verkossa peli, jos haluat pallopelit painovoiman vaikutuksia. Sinun täytyy laskea kuinka kovaa heittää palloa, ja kehityskaari se tulee seurata, jotta se päätyy reikä tai piikkejä. Aivan kuin se olisi poolia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Työnnä Pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Työnnä Pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Työnnä Pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Työnnä Pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Työnnä Pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Työnnä Pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523104
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314070
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50663
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.