Nettipelit

Tee Lumipallo

Leikur af pallot pelit

Tee lumipallo

Tee Lumipallo Luokitus: 8/10

Tee lumipallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoitteena Tämän ilmainen verkossa peli on rikkoa kirjaa suurin lumipallo koskaan tehty. Vierittää pallon alas rinnettä yrittää olla kaatua kanssa esteitä niin, että pallo voi pitää saada isompi. Isompi pallo, sitä vaikeampi sitä on hallita. Käytä nuolinäppäimiä palloa puolelta toiselle ja hypätä, mutta ole varovainen, koska sinulla on rajallinen määrä hyppyjä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7233 kertaa verkossa. Ranking 3387 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7233 kertaa
Tee Lumipallo

Se on jäätävän kylmä siellä, täydellinen aikaa rulla lumipallo alas rinnettä ja ohjata sen varmista, että se ei rikkoudu. Rullaa suurin ja painavin lumipallo, ja katso jos voit voittaa maailman ennätys.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tee Lumipallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Tee Lumipallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tee Lumipallo ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Tee Lumipallo on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tee Lumipallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tee Lumipallo
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522999
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314065
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50662
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.