Nettipelit

Tallenna zombie pennut

Leikur af pallot pelit

Tallenna zombie pennut

Tallenna zombie pennut Luokitus: 9/10

Tallenna zombie pennut peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun täytyy ampua vastalääke päästä zombie kissat ja parantaa heidät. Tämä isoäiti oli suorittaa kokeen ja heidän kissat testataan niitä vahingossa. Sinun täytyy laskea kehityskaari ammuttu niin, että se tavoittaa eri tartunnan kissat.Erittäin mukava ja hauska peli.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6901 kertaa verkossa. Ranking 3632 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6901 kertaa
Tallenna zombie pennut

Tässä pelissä sinun täytyy olla hyvä tavoite, mutta myös laskea paras keino saada pallo tavoitteensa, jotka ovat kissoja. Ammuksia on rajoitetusti, joten sinun täytyy miettiä tarkasti jokaisen laukauksen. Se on myös hauska, yksinkertainen ilme, että tulet rakastamaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tallenna zombie pennut selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Tallenna zombie pennut. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tallenna zombie pennut ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Tallenna zombie pennut on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tallenna zombie pennut että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tallenna zombie pennut
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.