Nettipelit

Ryhmä Pallot

Leikur af pallot pelit

Ryhmä pallot

Ryhmä Pallot Luokitus: 5/10

Ryhmä pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ammu pallot sisällä rengas ja tuhota ne yhdistämällä kolme tai enemmän palloja samanvärisiä. Pallot voidaan liittää vain, jos ne ovat samaa väriä, ja jos niiden välinen etäisyys on pienempi kuin tietty etäisyys. Liikuta hiirtä nykyisen pallon valita sen suuntaan. Paina hiiren vasenta painiketta ja pidä sitä alhaalla määritellä pallon valtaa. Vapauta hiiren vasenta painiketta ampua pallo.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7307 kertaa verkossa. Ranking 3318 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7307 kertaa
Ryhmä Pallot

Toivottavasti teidän laukaus on tarpeeksi hyvä tehdä kolme tai enemmän palloja samanvärisiä kytketty.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ryhmä Pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Ryhmä Pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ryhmä Pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Ryhmä Pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ryhmä Pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ryhmä Pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522999
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314065
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50662
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.