Nettipelit

Ristin 3D alustan pallo

Leikur af pallot pelit

Ristin 3d alustan pallo

Ristin 3D alustan pallo Luokitus: 7/10

Ristin 3d alustan pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli on koukuttava alustojen peli kolmiulotteisesti, jonka päähenkilö on terhakka menee pallo. Sinun täytyy juosta niin kovaa kuin voit kautta 27 tasoilla maisemia, joka jättää sinut hengästynyt. Voit pelata mitä tahansa tasolla. Liikkua nuolinäppäimillä ja valitse pelata. Jos et voi hypätä välilyönti painamalla samalla ylös nuoli taas vasemmalle ja / tai oikealle, käytä Z-ja X-näppäimiä kulkee tämän maailman kolmiulotteisesti.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8502 kertaa verkossa. Ranking 3087 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 58 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8502 kertaa
Ristin 3D alustan pallo

Ole varovainen, älä törmää esteisiin tai räjähtää kuin kupla. Tämä peli on myös 9 hyytävä musiikkikappaleita. Se on erittäin koukuttava ja hauska pallot. Kontrollia kautta maailman kolmiulotteisen alustojen kun kuuntelet. Sinun täytyy siirtää pallo nopeudella. Älä koske seiniin tai menetät pelin. Sinulla täytyy olla paljon valvoa pitämään pelin. Nuolinäppäimillä pelata ja voittaa tasolle yksitellen. Toista tasoa rakastat musiikkia ja nauttia pelistä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ristin 3D alustan pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Ristin 3D alustan pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ristin 3D alustan pallo ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Ristin 3D alustan pallo on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ristin 3D alustan pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ristin 3D alustan pallo
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522589
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314009
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.