Nettipelit

Selaa 3D ympäristöjen pallo

Leikur af pallot pelit

Selaa 3d ympäristöjen pallo

Selaa 3D ympäristöjen pallo Luokitus: 6/10

Selaa 3d ympäristöjen pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä online-peli sinun täytyy mennä alusta loppuun tasolle niin nopeasti kuin mahdollista palloa. Saat paremman nopeammin, jos viereen, pelata kelloa vastaan​​. Jokainen taso täytät tulee avata seuraavan. Voit toistaa suoritettu niin monta kertaa kuin haluat. Nuolinäppäimillä liikkua ja VÄLINÄPPÄIN hypätä. Peli ja pisteet tallennetaan automaattisesti päätyttyä tasolla. Nauti viihdyttävä toimintaa, josta pidät.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8525 kertaa verkossa. Ranking 3112 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8525 kertaa
Selaa 3D ympäristöjen pallo

Pallo on pyöreä tai ovaalinmuotoinen esinettä käytetään tyypillisesti pelejä ja urheilua, tässä sinulla on kolmiulotteinen. Matematiikassa pallo on tilaa sisällä pallo. Urheilussa, se on esine, jota käytetään pisteet tai olla keskellä pelin.Sana on monia muita käyttötarkoituksia, jotka eivät välttämättä tarvitse olla mitään yhteistä. Ohjata palloa tietenkin päästä loppuun pelin. Matka kolmessa ulottuvuudessa, sinun täytyy kontrollia loppuun tien mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Selaa 3D ympäristöjen pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Selaa 3D ympäristöjen pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Selaa 3D ympäristöjen pallo ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Selaa 3D ympäristöjen pallo on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Selaa 3D ympäristöjen pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Selaa 3D ympäristöjen pallo
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.