Nettipelit

Rajat Alustoille Pallo

Leikur af pallot pelit

Rajat alustoille pallo

Rajat Alustoille Pallo Luokitus: 8/10

Rajat alustoille pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on nopeatempoinen, hullu scifi-seikkailu taitopeli. Sinun avaruusasema on kaapattu mukaan erittäin älykäs ja ilkeä virus. Se on käännetty junassa puolustusmekanismit sinua vastaan​​. Käytä hienostunut ja tarkkuus suunniteltu hyper pallo kerätä kaikki valta kiteet, jotta takaisin valvoa oman avaruusaseman. Rulla läpi 20 tasoa non-stop hauskaa, kun käytät taitojasi pitää hyper pallo on nimetty tiellä. Kerää kaikki voima kiteet siirtyä seuraavalle tasolle. Älä unohda lähettää huipputuloksia ja kilpailla muiden hyper pelaajille!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7026 kertaa verkossa. Ranking 3388 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7026 kertaa
Rajat Alustoille Pallo

Varo roistoja että ampua asioita sinulle, koska ne ovat erittäin vahvoja ja voivat työntää sinua pois polun hyvin helposti.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Rajat Alustoille Pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Rajat Alustoille Pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Rajat Alustoille Pallo ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Rajat Alustoille Pallo on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Rajat Alustoille Pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Rajat Alustoille Pallo
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522998
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314065
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50662
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.