Nettipelit

Pop 3D Kuplat

Leikur af pallot pelit

Pop 3d kuplat

Pop 3D Kuplat Luokitus: 7/10

Pop 3d kuplat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on ilmainen online rentouttava vielä haastavaa 3D-kupla popping peli. Pop niin monta kuplia kuin voit, mutta varo, ettei menetä liian usein tai muuten menetät! Kun voittaa enemmän tasoja voit avata erilaisia ​​kupla lisävoimia ja asioita nopeuttaa. Lopussa taso voi ostaa päivityksiä kanssa kovalla työllä ansaitut pisteet siten että seisot paremmat mahdollisuudet vastaan ​​kaikki ne kuplat! Muista tarkistaa saavutuksia ja yrittää saada ne kaikki!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8436 kertaa verkossa. Ranking 2944 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8436 kertaa
Pop 3D Kuplat

Kupla on pallon yhden aineen toiseen, tavallisesti kaasun nestettä. Johtuen Marangoni vaikutus, joka on massa siirretään pitkin rajapinnan kahden nesteen takia pintajännityksen gradienttia, kuplat voivat pysyä ennallaan, kun ne saapuvat pinnan kuulijan ainetta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pop 3D Kuplat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pop 3D Kuplat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pop 3D Kuplat ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pop 3D Kuplat on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pop 3D Kuplat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pop 3D Kuplat
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25238 ääntä
Pelattu
523221
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314083
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50675
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.