Nettipelit

Pisteet Joitakin Palloja

Leikur af pallot pelit

Pisteet joitakin palloja

Pisteet Joitakin Palloja Luokitus: 6/10

Pisteet joitakin palloja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ammu useita värillisiä palloja osaksi kauhat hiirellä. Varmista väriseksi pallon värin cup. Siirrä kohdistin päälle pallo nähdä suuntaan haluat sen mennä, ja sitten klikkaa ja pidä ohjata valtaa heittää sitä. Sinun täytyy tietää, että pallo ei ole merkkijono eikä kiinnitetty kuppi!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8130 kertaa verkossa. Ranking 3178 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 40 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8130 kertaa
Pisteet Joitakin Palloja

Pallo on pyöreä, yleensä pallomaiset mutta joskus ovaalinmuotoinen, esine eri käyttötarkoituksiin. Kuten pallot ovat yksi tuttuja pallomaisia ​​esineitä ihmisille, sana palloa käytetään viittaamaan, tai kuvaamaan, mitään pallomainen tai lähes pallomainen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pisteet Joitakin Palloja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pisteet Joitakin Palloja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pisteet Joitakin Palloja ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pisteet Joitakin Palloja on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pisteet Joitakin Palloja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pisteet Joitakin Palloja
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.