Nettipelit

Pallot Väri renkaat

Leikur af pallot pelit

Pallot väri renkaat

Pallot Väri renkaat Luokitus: 5/10

Pallot väri renkaat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on peli, tarkkuutta, johon liittyy ammunta pallot osaksi soi. On olemassa 30 tasoilla yhteensä muutaman ensimmäisen ovat mukavaa ja helppoa, kun taas myöhemmin tasot ovat erittäin haastavaa. Täsmällisemmällä oli teidän laukausta, sitä suurempi on teidän pistemäärä. Hanki pallon keskellä on rengas, te ansaita 10000 pistettä ja ylimääräistä elämää. Ohjeet: Ammu pallot osaksi matching värillinen renkaat aktivoida niitä. Control Scheme: left arrow: muutoksen pallo palo: vasen hiiren m: mykistää äänet oikea nuoli: muutoksen pallo liikkuvuus: hiiri

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12279 kertaa verkossa. Ranking 1538 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 544 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12279 kertaa
Pallot Väri renkaat

tarkkuus, täsmällisyys, kohdentamista renkaat värejä, addiktiivisessa pelissä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallot Väri renkaat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallot Väri renkaat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallot Väri renkaat ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallot Väri renkaat on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallot Väri renkaat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallot Väri renkaat
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522588
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314009
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.