Nettipelit

Pallo Vuoristorata 3D

Leikur af pallot pelit

Pallo vuoristorata 3d

Pallo Vuoristorata 3D Luokitus: 8/10

Pallo vuoristorata 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa 3D taitopeli sinun täytyy ratsastaa huipulle seinään hiirellä. Klikkaa sitä nopeuttaa (pidä hiiren painike) ja siirrä se puolelta toiselle yrittää pysyä radalla ja yritä pudota seinästä. Kerää niin paljon bonuksia kuin voit, ja varokaa boosteja ja hyppyjä. Jos saavutat tarkastusasema ajoissa, voit pitää käynnissä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7407 kertaa verkossa. Ranking 3298 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 36 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7407 kertaa
Pallo Vuoristorata 3D

Mahtava ja upea kolmiulotteinen grafiikka tekee parhaan tämän ilmaisen nettipelin. Muista, että painovoima on väliä!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo Vuoristorata 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo Vuoristorata 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo Vuoristorata 3D ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo Vuoristorata 3D on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo Vuoristorata 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo Vuoristorata 3D
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.