Nettipelit

Pallo Sieppari Mehiläinen

Leikur af pallot pelit

Pallo sieppari mehiläinen

Pallo Sieppari Mehiläinen Luokitus: 7/10

Pallo sieppari mehiläinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tervetuloa tämän ilmaisen nettipelin. Sinut Charmy mehiläinen, ja sinun tärkein tavoite on kerätä palloja kanssa laukkuun. Aseta palloja asianmukaiseen pussiin sovittamalla palloja "väri laukkuun väriä. Käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä vaihtaa kaistaa ja aseta itse edessä palloja. Sitten pitää Z-näppäintä valitaksesi punainen laukku, X-näppäintä valitaksesi vihreä kassi ja C-näppäintä valitaksesi sininen pussi. Väriseksi palloja värin kanssa pussiin. Vasemmassa yläkulmassa näytön näet energian ja palloja vaatimus bar.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6563 kertaa verkossa. Ranking 3556 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6563 kertaa
Pallo Sieppari Mehiläinen

Lisätä energiaa keräämällä palloja ja älä unohda tankata palloja vaatimus baari loppuun tasolla. Jos epäonnistut loppuun tasolle, voit yrittää tason uudelleen, mutta pisteet palautuu 0. Yritä suorittaa kaikki 10 tasoa ilman kuolemaa niin voit lähettää korkeat pisteet. Voit moninkertaistaa pisteet tekemällä komboja. Voit tehdä jatkuvasti kerätä palloja ansaita enemmän combo pisteitä. Sinun ei tarvitse painaa nappia tarkalleen kosketat palloja. Juuri sen on alhaalla, kun kosketat sitä. Sinun täytyy vaihtaa polut kerää kaikki pallot. Sinulla on lopulta pitää useita painikkeita luoda erilaisia ​​värejä ja kerää kaikki pallot.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo Sieppari Mehiläinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo Sieppari Mehiläinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo Sieppari Mehiläinen ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo Sieppari Mehiläinen on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo Sieppari Mehiläinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo Sieppari Mehiläinen
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25238 ääntä
Pelattu
523221
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314083
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50675
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.