Nettipelit

Pallo alustoilla kolmiulotteisesti

Leikur af pallot pelit

Pallo alustoilla kolmiulotteisesti

Pallo alustoilla kolmiulotteisesti Luokitus: 5/10

Pallo alustoilla kolmiulotteisesti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli on yrittää tuodavaaleanpunainen pallo turvallisesti yli kaikkisokkeloita alustoille. Tässä taitopeli 3D sokkeloita. Käytänuolinäppäimiä näppäimistön siirtääpallon tiellä javälilyöntiä hyppäämiseen. Älä pudotaalustoilla. Mitä nopeammin saatkohde, sitä enemmän pisteitä voitat. Tavoitteena on saavuttaa kaikki näytön lopussatien. Kolmiulotteinen alustan liikkuu, kun siirrät pallo. Visuaalinen vaikutuskolme ulottuvuutta on erittäin hyvä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8683 kertaa verkossa. Ranking 3126 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 48 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8683 kertaa
Pallo alustoilla kolmiulotteisesti

Mikä tärkeintä, tämä peli ei ole putoamisenalustoilla, joten pitää mielessä, että jos menet liian nopeasti, sinun täytyy hidastaa, ja jos teet sen liian myöhään, saatat pudota. Sinun täytyy seuratapolkua pitkinalustoja joten pallo ei kuulumitätön. Sinun täytyy käyttäänuolinäppäimiänäppäimistön liikkuakurssin. Tavoitteena on päästäpäähän kunkinnäyttöjä tai pelaamista alustoja. Älä suorita, koska jospallo pysähtyyreunalla menettää pelin. Näytä taitosi ja sinun hallinnassasi kullakin tasolla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo alustoilla kolmiulotteisesti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo alustoilla kolmiulotteisesti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo alustoilla kolmiulotteisesti ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo alustoilla kolmiulotteisesti on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo alustoilla kolmiulotteisesti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo alustoilla kolmiulotteisesti
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522595
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.