Nettipelit

Pallo 3D

Leikur af pallot pelit

Pallo 3d

Pallo 3D Luokitus: 7/10

Pallo 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa 3D-peli, sinulla on kolme ulottuvuutta liikkua tuumaa Saat pelaa palloa, joka on kerätä kaikki kuutiot kunkin tason, jotta voidaan edetä. Vältä kaivokset hinnalla millä hyvänsä. Siirrä ylös, alas, vasemmalle ja oikealle nuolinäppäimillä, ja liikkua sisään ja ulos W ja S-näppäimiä. Varo jäljellä elämää ja aikaa tarvitaan täydentämään sitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7157 kertaa verkossa. Ranking 3427 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7157 kertaa
Pallo 3D

Mennään 3D! Tässä ilmainen verkossa 3D-peli, sinun täytyy hallita palloa nuolinäppäimillä ja WASD liikkua sitä kaikkiin suuntiin samalla kerätä kamaa ja välttäen miinoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo 3D on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo 3D
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522999
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314065
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50662
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.