Nettipelit

Pallo 3D Hallitus

Leikur af pallot pelit

Pallo 3d hallitus

Pallo 3D Hallitus Luokitus: 5/10

Pallo 3d hallitus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä hyvin viileä ilmainen verkossa 3D peli. Voit pelata ruskean pallon, ja sinun täytyy kerätä siniset pallot mahdollisimman nopeasti. Kun pelaat, jokainen taso on yhä enemmän esteitä ja palloja kerätä ja vähemmän aikaa. Katso, miten pitkälle voi mennä. Nuolinäppäimillä näppäimistön tai, S, D ja W näppäimillä siirtää pallo.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7273 kertaa verkossa. Ranking 3209 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7273 kertaa
Pallo 3D Hallitus

Pallo on pyöreä tai ovaalinmuotoinen esinettä yleensä käytetään peleissä. Matematiikassa, pallo on tilaa sisällä pallo. Urheilussa se ​​on esine, jota käytetään pisteitä. Sanalla on paljon muuta käyttöä, jotka eivät välttämättä tarvitse olla mitään yhteistä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D Hallitus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo 3D Hallitus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D Hallitus ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo 3D Hallitus on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo 3D Hallitus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo 3D Hallitus
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523115
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314071
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50665
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.