Nettipelit

Pallo 3D Alustoilla

Leikur af pallot pelit

Pallo 3d alustoilla

Pallo 3D Alustoilla Luokitus: 6/10

Pallo 3d alustoilla peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli on noin ohjaa vaaleanpunainen pallo läpi tasoilla niin nopeasti kuin voit ilman kuuluvien alas. Kerää tähtiä avata bonus tasolle. Käytä nuolia näppäimistöllä siirtää pallo ja välilyöntinäppäintä hypätä. Kiinnitä huomiota viestien löydät yli tason, ne voi olla hyötyä. Anna huippupisteet sijoittumalla niin nopeasti kuin voit!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7650 kertaa verkossa. Ranking 3187 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7650 kertaa
Pallo 3D Alustoilla

Pallo on pyöreä tai ovaalinmuotoinen esinettä yleensä käytetään peleissä. Matematiikassa, pallo on tilaa sisällä pallo. Urheilussa se ​​on esine, jota käytetään pisteitä. Sanalla on paljon muuta käyttöä, jotka eivät välttämättä tarvitse olla mitään yhteistä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D Alustoilla selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Pallo 3D Alustoilla. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pallo 3D Alustoilla ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Pallo 3D Alustoilla on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pallo 3D Alustoilla että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pallo 3D Alustoilla
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25220 ääntä
Pelattu
520184
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
313620
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50464
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.