Nettipelit

Ottelun Pallot

Leikur af pallot pelit

Ottelun pallot

Ottelun Pallot Luokitus: 5/10

Ottelun pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä voit ohjata yhden piireissä, ja sinun täytyy kerätä ne, jotka ovat samanvärisiä kuin olet. Punainen ympyrä, mutta se tappaa sinut. Käytä näppäimiä 1, 2 ja 3 tai Z, X ja C tai hiiren ensisijaista painiketta vaihtaa väriä ympyrä. Käytä hiirtä valvoa sitä. Määrä piireissä kasvaa jokaisella tasolla, niin kuinka monta piireissä olet voinut saada!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7523 kertaa verkossa. Ranking 3196 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7523 kertaa
Ottelun Pallot

Näissä peleissä, pelaajan on käynnistettävä värikkäitä palloja tuhota monia muita. Pelaajan täytyy yhdistää useita palloja on sama väri, jotta ne katoavat. Tämä peli on hieman erilainen kuin tavanomainen, mikä tekee siitä hauska peli, täydellinen on hyvän aikaa tietokoneella.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ottelun Pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Ottelun Pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ottelun Pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Ottelun Pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ottelun Pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ottelun Pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.