Nettipelit

Nouse Hyppy

Leikur af pallot pelit

Nouse hyppy

Nouse Hyppy Luokitus: 6/10

Nouse hyppy peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoittele alkuun tässä ilmaisia ​​nettipelejä! Katso kuinka suuri voit olla kimposivat erilaisia ​​esteitä tällä hauska ja koukuttava tasohyppelypeli. Kerää tähtiä avata uusia palloja ja kykyjä, joiden avulla saat tuon ennätyksen! Käytä oikeaa ja vasenta nuolta vasemmalle ja oikealle, ja välilyöntinäppäintä hypätä vauhtia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7684 kertaa verkossa. Ranking 3090 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 26 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7684 kertaa
Nouse Hyppy

Pallo on pyöreä, yleensä pyöreä mutta joskus ovaalinmuotoinen, esine eri käyttötarkoituksiin. Sitä käytetään useimmiten pallopelit, joissa leikki Peli seuraa tilan pallo on osuma, potki tai heittää pelaajat.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Nouse Hyppy selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Nouse Hyppy. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Nouse Hyppy ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Nouse Hyppy on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Nouse Hyppy että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Nouse Hyppy
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522588
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314009
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.