Nettipelit

Marmori Petankki

Leikur af pallot pelit

Marmori petankki

Marmori Petankki Luokitus: 6/10

Marmori petankki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli perustuu pelin nimeltä Marmori. Kuten lapset, käytimme pelata tämän koulun pihalla, joten peli tuo takaisin hyvin hauskaa muistoja.Pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaisia​​, yksinkertaisesti lyödä kaikki punaiset pallot pois ympyrän pitäen samalla valkoisen pallon sisällä.Valkoinen pallo on yksi että voit heittää vastaan ​​kaikki punaiset pallot. Voit valita kolmesta eri piireissä, pieniä, keskisuuria ja suuria. Sitten voit valita, miten pallot asetetaan, monia eri muotoja pallo kokoonpanoissa ja määrä palloja käytettävissä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6968 kertaa verkossa. Ranking 3483 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6968 kertaa
Marmori Petankki

Ulompi kiinteä linja on laajuus kentällä.Punainen pallo on jättää kentän täysin rajan tällä kiinteä punainen viiva.Valkoinen pallo on jäädä varten ammuttu laskea. Kierrä näkymää pitämällä hiiren painiketta ja siirrät hiiren osoittimen puolelta toiselle. Voit lähentää ja loitontaa pidä hiiren painiketta ja siirrä hiiren osoitin ylös ja alas. Ampua siirrät hiiren osoitin valkoinen pallo ja paina hiiren painike. Siirrä hiiren osoitin kohtaan, johon haluat ampua, siirtää hieman kohti vähemmän virtaa ja liikkuvat paljon kohti suuri teho. Nyt vapauta hiiren painike.Enemmän punaisia ​​palloja ampua ulos kerralla enemmän keräät pisteitä, jokainen ylimääräinen pallo hallussa kertyvät bonuspisteet. 10 ensimmäisen, 12 toisen, 14 kolmannen ja niin edelleen ...

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Marmori Petankki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Marmori Petankki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Marmori Petankki ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Marmori Petankki on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Marmori Petankki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Marmori Petankki
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522588
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314009
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.