Nettipelit

Klassinen Kuplat

Leikur af pallot pelit

Klassinen kuplat

Klassinen Kuplat Luokitus: 3/10

Klassinen kuplat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä on verkkoon palloja hitaasti liikkuvat alaspäin. Sinun täytyy ampua palloja tuhoamaan ne muodostavat ryhmiä vähintään 3 pallot on sama väri. Pallot eri värejä myös putoaa, jos ne ovat alle niitä, jotka teitä tuhoamaan. Joskus ehkä ampua palloja seinään niin, että ne kimpoavat ja tuhota muut pallot. Jos et voi tuhota kaikki pallot ennen kuin ne saavuttavat näytön alareunassa, häviät.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 18174 kertaa verkossa. Ranking 1586 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 116 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 18174 kertaa
Klassinen Kuplat

Peli perustuu Puzzle Bobble, joka alussa kunkin kierroksen, suorakulmainen pelaaminen areenalla sisältää ennalta määrättyä mallia värilliset pallot. Alareunassa näytön pelaaja ohjaa laitetta kutsutaan osoitin, joka tähtää ja ampuu kuplia näytön. Väri kuplien poltetaan muodostetaan satunnaisesti ja valitaan värit kuplien vielä jäljellä näytöllä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Klassinen Kuplat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Klassinen Kuplat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Klassinen Kuplat ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Klassinen Kuplat on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Klassinen Kuplat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Klassinen Kuplat
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523135
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314075
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50668
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.