Nettipelit

Kallista 3D Pöytä

Leikur af pallot pelit

Kallista 3d pöytä

Kallista 3D Pöytä Luokitus: 7/10

Kallista 3d pöytä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa 3D-peli, sinun täytyy kallistaa pelilautaa siirtämällä hiirtä. Hanki harmaa pallot sininen ympyrä, jonka on oltava pallon sisällä niiden säde tasolla päätökseen. Ole varovainen reikiä, koska ne poistavat palloja peliin. Jos on vähemmän palloja kuin maalia, niin taso ei voi suorittaa loppuun. Sinulla on myös muita esineitä, jotka käyttäytyvät eri. Selvitä itsellesi!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8073 kertaa verkossa. Ranking 3019 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 80 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8073 kertaa
Kallista 3D Pöytä

Ei, tämä ei ole flipperi! Tämä on 3D pallo labyrintti, jossa sinun täytyy siirtää pallo käyttäen painovoiman kallistamalla pelilaudan hiirellä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kallista 3D Pöytä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Kallista 3D Pöytä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kallista 3D Pöytä ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Kallista 3D Pöytä on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kallista 3D Pöytä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kallista 3D Pöytä
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.