Nettipelit

kaksonen pallot

Leikur af pallot pelit

Kaksonen pallot

Kaksonen pallot Luokitus: 6/10

Kaksonen pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 50629 kertaa verkossa. Ranking 337 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4602 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 50629 kertaa
kaksonen pallot

pallot, helmiä kytketty, helmiä tasaveroisten, värillisiä palloja, löytää sama väri, nopeus,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä kaksonen pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään kaksonen pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä kaksonen pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli kaksonen pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä kaksonen pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

kaksonen pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522581
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314008
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

Väri Ristin Pelata ►

Väri ristin

4
4 / 10 - 2926 ääntä
Pelattu
30075
kertaa

Pidätkö leikkii värit? No tässä on tilaisuutesi! With Väri Cross, voit testata taitojasi ja hauskaa samaan aikaan. Ohjeet: Käytä HIIRI pelata. LEFT CLICK & vetää rajat siirtää sen ympärillä. Kerätään värillisiä palloja. Käytä punainen osa rajat kerätä punaisia palloja, sininen sinistä palloa jne. Älä kerää purppuranpunainen palloa.