Nettipelit

Hyödyntää Karkki

Leikur af pallot pelit

Hyödyntää karkki

Hyödyntää Karkki Luokitus: 5/10

Hyödyntää karkki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Erittäin addiktoiva ketjureaktio peli syvä päivittää järjestelmään ja paljon saavutuksia. "Lentävät Karkki " on jatkoa Korkein äänet peli "Icy Lahjat ". Lisää pommeja, lisää ketjuja, hauskempaa! Klikkaa lähellekään kupla käynnistää räjähdys ja luoda ketjureaktion. Sinulla on vain yksi "Klikkaa "! Kerää karkkeja liikuttamalla hiirtä sen lähellä. Niitä voidaan käyttää ostaa päivityksiä. Käytä erilaisia ​​pommeja saada tehokkaampi ketjureaktion!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10152 kertaa verkossa. Ranking 2203 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 182 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10152 kertaa
Hyödyntää Karkki

räjähdys, karkki, karkkia, hyödyntää karkki, kuplia,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hyödyntää Karkki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Hyödyntää Karkki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hyödyntää Karkki ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Hyödyntää Karkki on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hyödyntää Karkki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hyödyntää Karkki
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.