Nettipelit

Hullu Pallo ja Painovoima

Leikur af pallot pelit

Hullu pallo ja painovoima

Hullu Pallo ja Painovoima Luokitus: 5/10

Hullu pallo ja painovoima peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online peli on pohjimmiltaan pomppia melat kerätä palloja jokaisella tasolla. Jos pallo on jossain alla ruudunpuolikkaassa, pallo putoaa alas. Jos se ylittää linjan, joka jakaa näytön vaakatasossa, niin painovoima muuttuu, ja pallo putoaa ylöspäin. Voit ohjata pallo nuolinäppäimillä, mutta pitää muistaa, että painovoima on vahvempi kuin teidän vahvistimet, ja tulet lopulta pudota, joten varo pudota punaisia ​​seiniä. Jos haluat päästä toisen puoliskon näytön, jossa olet, nuolinäppäimillä ohjata pallo.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6613 kertaa verkossa. Ranking 3564 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6613 kertaa
Hullu Pallo ja Painovoima

Punainen seinät tappaa sinut, joten älä kosketa niitä. Mahtuu päästä yläosassa näytön. Olla varovainen, koska painovoima ylemmässä puoliskossa on päinvastainen kuin alemmassa puolikkaassa. On joitakin tyyppejä palloja, jotka sinun täytyy koskettaa enemmän kuin kerran kerätä. Varo patukka. Jos se on tyhjä, menetät. Kerää energiaa palloja, jotka satunnaisesti näyttöön täydentymään energiaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hullu Pallo ja Painovoima selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Hullu Pallo ja Painovoima. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hullu Pallo ja Painovoima ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Hullu Pallo ja Painovoima on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hullu Pallo ja Painovoima että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hullu Pallo ja Painovoima
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.