Nettipelit

Heittää Pallot Ulkomaalaisten

Leikur af pallot pelit

Heittää pallot ulkomaalaisten

Heittää Pallot Ulkomaalaisten Luokitus: 2/10

Heittää pallot ulkomaalaisten peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online-peli on käynnistää pallo ulkomaalaisten lopettaa hyökkäyksen. Klikkaa palloa ja pidä hiiren vasenta painiketta, vedä se suuntaan haluat sen menevän, asettaa sen kehityskaari, ja vapauta se heittää. Ulkomaalaisten pitää laskeva, joten aina pyrkiä pallon ulkomaalaisten, jotka ovat lähimpänä maata. Muista, että rajat näytön tekee pallon pomppia, joten käytä tätä viisaasti päästä ulkomaalaisia​​, jotka ovat paljon pois ruudulta. Jos osut ulkomaalainen niin, että se osuu enemmän ulkomaalaisia​​, saat bonuksen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7095 kertaa verkossa. Ranking 3575 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7095 kertaa
Heittää Pallot Ulkomaalaisten

Heittää pallo ulkomaalaisten jotta ne tunkeutuvat. Klikkaa ja pidä hiiren painiketta päälle pallo asettaa sen lentoradan siirtämällä hiirtä, johon haluat pallon mennä. Jos saalis pallo keskellä syksyllä, voit heittää sen sieltä, mikä pysty saavuttamaan korkeampi. Aina pyrkiä ulkomaalaisten, jotka ovat lähimpänä maahan, koska ne laskeutuvat. Jos onnistut työntää ulkomaalainen toiseen yksi, saat bonuspisteitä. Lisäpisteitä, jos osut kolme kerrallaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Heittää Pallot Ulkomaalaisten selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Heittää Pallot Ulkomaalaisten. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Heittää Pallot Ulkomaalaisten ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Heittää Pallot Ulkomaalaisten on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Heittää Pallot Ulkomaalaisten että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Heittää Pallot Ulkomaalaisten
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.