Nettipelit

Heittää palloa

Leikur af pallot pelit

Heittää palloa

Heittää palloa Luokitus: 3/10

Heittää palloa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä, sinun täytyy tarkistaa enintään maalien siirtyä seuraavalle tasolle. Tehdä maali, valitse kohta pallo suoraan pallon rata ja klikkaamalla uudelleen laskea vahvuus ammuttu. Koska jalkapalloilija on hyvin vaikeaa, sinun täytyy tähdätä ja ampua. Todiste täysimittainen urheilun tehdä pallo läpi yksi kolme reikää, joiden kautta sinun täytyy mennä tavoite olla voimassa. Laske kehityskaari pallon sijaintisi tavoite, voimaa ja katso jos voit ampua tavoite.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9739 kertaa verkossa. Ranking 2013 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 248 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9739 kertaa
Heittää palloa

Maaleista on tehtävä jalkapalloilijoita. Se on erittäin vaikea tehtävä. Vaikka pelaa pop, se heittää pallo ja siitä tulee tavoite on jotain todella vaikeaa. Nyt sinun täytyy olla jalkapalloilija ja olet maaleja edetä seuraavaan näyttöön. Sinulla on rajallinen määrä mahdollisuuksia tehdä maali ja tavoite. Katsojat katsella kuin pelaat pelin seisoo stadionin. Sinun täytyy yrittää voittaa oma ennätys ja ehkä jonain päivänä selostuksessa tärkeä joukkue ja maksaa omaisuuksia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Heittää palloa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Heittää palloa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Heittää palloa ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Heittää palloa on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Heittää palloa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Heittää palloa
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.