Nettipelit

pallo ja alustat

Leikur af pallot pelit

Pallo ja alustat

Pallo ja alustat Luokitus: 5/10

Pallo ja alustat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Peli, jossa sinun täytyy ohjata pallo läpi useita alustoja. Pallo ohjataan nuolinäppäimillä, ja sinun täytyy selata näytön alustoilla kaaressa. Sinun täytyy aktivoida kytkimiä tai tehdä isoja hyppyjä saavuttamaan suurimman odotettavissa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 4727 kertaa verkossa. Ranking 3694 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 4727 kertaa
pallo ja alustat

Tässä pelissä useita tyylilajit sekoittuvat, koska voit hallita pieni pallo, mutta täytyy tehdä pomppia eri alustoille saavuttamaan suuremman pallo. Päästä on aktivoitava kytkimiä ja löytää joka polku vie tavoitteesi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä pallo ja alustat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään pallo ja alustat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä pallo ja alustat ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli pallo ja alustat on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä pallo ja alustat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

pallo ja alustat
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25096 ääntä
Pelattu
495311
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23330 ääntä
Pelattu
310695
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4600 ääntä
Pelattu
48688
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.