Nettipelit

Ammu Pääsiäismunat

Leikur af pallot pelit

Ammu pääsiäismunat

Ammu Pääsiäismunat Luokitus: 7/10

Ammu pääsiäismunat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilmainen nettipeli joitakin pääsiäismunia on varastettu. Joku on varastanut pääsiäisen muna pesä, ja jotta laittaa se takaisin, sinun täytyy ampua sitä tykillä. Sinun täytyy valita asteen kallistus niin, että se seuraa sen oikean liikeradan ja pesä, jossa sininen muna ja oranssi muna odottavat. Kussakin tasolla, näet uusia elementtejä, jotka hankaloittavat entisestään teidän tehtävänne.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10000 kertaa verkossa. Ranking 2261 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 98 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10000 kertaa
Ammu Pääsiäismunat

Ilmainen peli noin ammunta vihreä pääsiäismuna tykki. Ammu vihreä muna joka puuttuu pesästä kanuunoidesi niin, että se täyttää sen kaverit. Tavoitteena ja ammunta peli, jossa sinun täytyy ohjata kallistus tykki ampua.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Pääsiäismunat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Ammu Pääsiäismunat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Pääsiäismunat ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Ammu Pääsiäismunat on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ammu Pääsiäismunat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ammu Pääsiäismunat
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522596
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314013
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50630
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.