Nettipelit

Tetris Värin pallot

Leikur af pallot pelit

Tetris värin pallot

Tetris Värin pallot Luokitus: 4/10

Tetris värin pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopettaa kuuluvien palloa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 314008 kertaa verkossa. Ranking 21 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 23336 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 314008 kertaa
Tetris Värin pallot

tetris, väriä, väriä pallot,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tetris Värin pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Tetris Värin pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tetris Värin pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Tetris Värin pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tetris Värin pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tetris Värin pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522581
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.

Väri Ristin Pelata ►

Väri ristin

4
4 / 10 - 2926 ääntä
Pelattu
30075
kertaa

Pidätkö leikkii värit? No tässä on tilaisuutesi! With Väri Cross, voit testata taitojasi ja hauskaa samaan aikaan. Ohjeet: Käytä HIIRI pelata. LEFT CLICK & vetää rajat siirtää sen ympärillä. Kerätään värillisiä palloja. Käytä punainen osa rajat kerätä punaisia palloja, sininen sinistä palloa jne. Älä kerää purppuranpunainen palloa.