Nettipelit

Punainen ja Keltainen Pallot

Leikur af pallot pelit

Punainen ja keltainen pallot

Punainen ja Keltainen Pallot Luokitus: 4/10

Punainen ja keltainen pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä addiktoiva peli, sinun täytyy ampua kaikki keltainen pallot pois laudalta ennen punaiset pallot ovat eliminoitu vastustaja. Voittaja saa vähemmän pallo seuraavalla kierroksella. Voitat pelin, kun olet voittanut neljä kierrosta ja häviät pelin, kun vastustaja on voittanut 4 kierrosta. Tämä peli muistaa biljardi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15978 kertaa verkossa. Ranking 1159 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 670 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15978 kertaa
Punainen ja Keltainen Pallot

pallot, ampua, biljardi,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Punainen ja Keltainen Pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Punainen ja Keltainen Pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Punainen ja Keltainen Pallot ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Punainen ja Keltainen Pallot on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Punainen ja Keltainen Pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Punainen ja Keltainen Pallot
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523115
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314071
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50666
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.