Nettipelit

Muuttaminen Kuulat Paikkoja

Leikur af pallot pelit

Muuttaminen kuulat paikkoja

Muuttaminen Kuulat Paikkoja Luokitus: 3/10

Muuttaminen kuulat paikkoja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy pitää näytön muutaman aloilla eri värejä, koska eri aloilla ja eri värit näkyvät. Sen, sinun täytyy painaa alas-näppäintä kiinni aloilla ja sinun täytyy painaa taistelussa ja jättää avaimet liikkua. Kun tiedät minne olet menossa sijoittaa pallon, painat ylös-näppäintä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6985 kertaa verkossa. Ranking 2776 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 134 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6985 kertaa
Muuttaminen Kuulat Paikkoja

aloilla värejä, vaihtaa aloilla, poistaa aloilla,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muuttaminen Kuulat Paikkoja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Muuttaminen Kuulat Paikkoja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muuttaminen Kuulat Paikkoja ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Muuttaminen Kuulat Paikkoja on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muuttaminen Kuulat Paikkoja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muuttaminen Kuulat Paikkoja
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25220 ääntä
Pelattu
520388
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
313644
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50472
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.