Nettipelit

Liity Pallot Samaa Väriä

Leikur af pallot pelit

Liity pallot samaa väriä

Liity Pallot Samaa Väriä Luokitus: 4/10

Liity pallot samaa väriä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä, sinun täytyy liittyä pallot on sama väri. Paina ja pidähiiren antaa voimaa lyöntiin. Klikkaa potkia palloa. Kaikki pallot ovatsydän sisäpuolella. Peli on menetetty, jos enemmän kuin kymmenen pallot ruudulla. Jos haluat pelata, sinun täytyy siirtäähiirtä laskeavoimakkuutta ja suuntaaammuttu ja painamallahiiren vasenta painiketta ampuaviimeinen pallo, joka näkyy ruudulla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13876 kertaa verkossa. Ranking 1590 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 586 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13876 kertaa
Liity Pallot Samaa Väriä

Tässä pelissä, sinun täytyy liittyä pallot on sama väri. Kaikki pallot onsydän sen sisätilaa. Häviät pelin, kun on yli kymmenen pallotnäytön. Jos haluat pelata, sinun täytyy siirtäähiirtä laskeavahvuus jasuuntaammuttu ja painatvasenta painiketta hiiren ampuaviimeinen pallo, joka näkyynäytössä. Sinun täytyy liittyä värillisiä palloja. Hiirellä sinun täytyy siirtääpallotsydän sisällä liittää yhtä palloja. Jos kaksi yhtä liittyä yksi niistä katoaa. Pelin tavoitteena on jättäätyhjä ruutu kuin mahdollista. Sinun täytyy luodamahdollisimman suuri määrä yhtä sarjaa voittaa pelin. On vain kolme väriä, japelin vaikeus on kohtalainen. He voivat pelata kaikkia kaikenikäisille pelaajille.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Liity Pallot Samaa Väriä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Liity Pallot Samaa Väriä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Liity Pallot Samaa Väriä ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Liity Pallot Samaa Väriä on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Liity Pallot Samaa Väriä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Liity Pallot Samaa Väriä
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25238 ääntä
Pelattu
523221
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314083
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50675
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.