Nettipelit

Kuulat Sidossuhteessa

Leikur af pallot pelit

Kuulat sidossuhteessa

Kuulat Sidossuhteessa Luokitus: 6/10

Kuulat sidossuhteessa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ammu pallot sisällä rengas ja tuhoavat ne yhdistämällä kolme tai enemmän palloja on sama väri. Pallot voidaan kytkeä vain, jos ne ovat samaa väriä ja jos etäisyys niiden välillä on pienempi kuin tietyn etäisyyden. Ohjeet: 1) Siirrä hiiri noin nykyisen pallo valita suuntaan. 2) Paina vasenta hiiren painiketta ja pidä se alas määritellä nopeus palloa. 3) Vapauta hiiren vasen painike ampumaan palloa. 4) toivon, että laukaus on tarpeeksi hyvä tehdä kolme tai enemmän palloja on sama väri kytketty.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11508 kertaa verkossa. Ranking 1562 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 678 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11508 kertaa
Kuulat Sidossuhteessa

Kuulat Connected ammuttu, ottelu, kolme väriä, liitä, ympyrä, rengas, pallo, pallot, ampua, palapeli, uima-allas, biljardi, taitoa, golf,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kuulat Sidossuhteessa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään Kuulat Sidossuhteessa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kuulat Sidossuhteessa ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli Kuulat Sidossuhteessa on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kuulat Sidossuhteessa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kuulat Sidossuhteessa
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
522588
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314009
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50629
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.