Nettipelit

5 pallot linja

Leikur af pallot pelit

5 pallot linja

5 pallot linja Luokitus: 6/10

5 pallot linja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 522999 kertaa verkossa. Ranking 14 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 25230 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 522999 kertaa
5 pallot linja

palapeli, pallo, värit pallot kytketty,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 5 pallot linja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään 5 pallot linja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 5 pallot linja ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli 5 pallot linja on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 5 pallot linja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

5 pallot linja
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314065
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50662
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.

Väri Ristin Pelata ►

Väri ristin

4
4 / 10 - 2926 ääntä
Pelattu
30115
kertaa

Pidätkö leikkii värit? No tässä on tilaisuutesi! With Väri Cross, voit testata taitojasi ja hauskaa samaan aikaan. Ohjeet: Käytä HIIRI pelata. LEFT CLICK & vetää rajat siirtää sen ympärillä. Kerätään värillisiä palloja. Käytä punainen osa rajat kerätä punaisia palloja, sininen sinistä palloa jne. Älä kerää purppuranpunainen palloa.