Nettipelit

2 Soitin Kupla Ampuja

Leikur af pallot pelit

2 soitin kupla ampuja

2 Soitin Kupla Ampuja Luokitus: 6/10

2 soitin kupla ampuja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on klassinen kupla ampuja peli, lukuun ottamatta tiettyjä eroja, soitin ja skenaario. Voit pelata tytön onnellinen paikka sateenkaaren, aurinko ja birdie. Tärkein ominaisuus pelissä on että voit pelata kaverin kanssa samalla näppäimistöllä ja sama pikkutyttö erottaa väristä vaatteita.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7797 kertaa verkossa. Ranking 3086 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7797 kertaa
2 Soitin Kupla Ampuja

Ensin täytyy valita pelaajan tilassa ja minkälainen peli, yhden tai kahden pelaajan. Peli sisältää 12 tasoon. Pelaaja yksi siirtyy girlie, ja D-näppäimiä ja ampua välilyöntiä, kun pelaajalle kaksi siirtyy nuolilla ja ammu L avaimen. Ammu kaikki pallot voittaa!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 2 Soitin Kupla Ampuja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pallot Pelit nimeltään 2 Soitin Kupla Ampuja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 2 Soitin Kupla Ampuja ja se liittyy Pallot Pelit. Uusi peli 2 Soitin Kupla Ampuja on yksi parhaista peleistä Pallot Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 2 Soitin Kupla Ampuja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

2 Soitin Kupla Ampuja
EDELLINEN

Pallot pelit eniten pelatut pelit

5 pallot linja Pelata ►

5 pallot linja

6
6 / 10 - 25230 ääntä
Pelattu
523148
kertaa

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Tetris Värin pallot Pelata ►

Tetris värin pallot

4
4 / 10 - 23336 ääntä
Pelattu
314078
kertaa

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopet ...

kaksonen pallot Pelata ►

Kaksonen pallot

6
6 / 10 - 4602 ääntä
Pelattu
50671
kertaa

Tavoitteena tässä pelissä on tuhota kaikki pallot yhdistävät niitä paria käyttäen linja. The pari palloa on oltava sama väri ja linja ei saa taipua enempää kuin kaksi kertaa. Ei ole vaikea löytää paria, mutta pohjimmiltaan peli on löytää mahdollisimman nopeasti, on kysymys nopeudesta.