Nettipelit

yhdistettyihin putkiin

Leikur af puzzle pelit

yhdistettyihin putkiin

Yhdistettyihin putkiin Luokitus: 2/10

yhdistettyihin putkiin peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun täytyy liittyä kaksi seikkaa asettamalla sopiva nesteen läpi niitä putkia. Tapa on asettamalla hiiren 9x9 aluksella, voivat siirtää rivin tai sarakkeen, näin voit mennä asettamalla kunkin palapelin kunnes kaksi seikkaa ovat yhteydessä. Sinulla on jopa 25 tasoa pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5891 kertaa verkossa. Ranking 3691 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5891 kertaa
yhdistettyihin putkiin

Palapelit ovat pelejä älykkyys, kyky ja maankäytön visio. Kehitä mielesi pelejä palapelit ja taitoa. Tämä joukko yhdistettyjen putkien sopii erityisesti niille, jotka haluavat kehittää älykkyyttä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä yhdistettyihin putkiin selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Puzzle Pelit nimeltään yhdistettyihin putkiin. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä yhdistettyihin putkiin ja se liittyy Puzzle Pelit. Uusi peli yhdistettyihin putkiin on yksi parhaista peleistä Puzzle Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä yhdistettyihin putkiin että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

yhdistettyihin putkiin
EDELLINEN

Puzzle pelit eniten pelatut pelit

Tuhkimo pistosaha Pelata ►

Tuhkimo pistosaha

6
6 / 10 - 9244 ääntä
Pelattu
66054
kertaa

klassinen palapeli iloa Tuhkimo 49 värikkäitä palasiksi. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä.

Palapeli Lapsille Pelata ►

Palapeli Lapsille

5
5 / 10 - 6092 ääntä
Pelattu
35909
kertaa

Palapeli lapsille, koska se on erittäin helppo tehdä. Se on hyvin pieni ongelma. Se on vain 9 kappaletta. On helppo palata sommittele. Suosittelemme, että annat lapsesi tehdä sitä yksin. Kuvassa näemme Barbie-nukke. Se on yksi suosikki nukke tyttöjen, niin haluan pelata tämän valokuvan. Jälleenrakentaa se on hyvin yksinkertainen, jotta he voivat tehdä sen uudestaan ​​ja uudestaan​​. Tämä toiminta on sovitettu lapsille. Kaikki on heille tehnyt, joten se käsit ...