Nettipelit

Captain America: The Return of the First Avenger

Leikur af puzzle pelit

Captain America: The Return of the First Avenger

Captain America: The Return of the First Avenger Luokitus: 7/10

Captain America: The Return of the First Avenger peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sel lõbus mäng sa naudid uut filmi Captain America: The Return of the First Avenger. Pakutav sa palapeli kus tuleb taastada stseen, kus Steve Rogers (Chris Evans), Kapteeni Amerikka, võitlevad Bucky Barnes (Sebastian Stan), Winter Soldier. Tee väljakutse oma sõpradele, et näha, kes saab lõpule lühikese aja jooksul kui võimalik.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7250 kertaa verkossa. Ranking 3534 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7250 kertaa
Captain America: The Return of the First Avenger

Üks vihje lahendada see palapeli Kapteeni Amerikka ja Winter Soldier pannakse esimene serv tükki. Kui olete asub neid saab vaadata läbi andmed, nagu nägu Steven Rogers, Bucky Barnes või kilbi kokkupanek pilt minna lõpuni. Sellisel juhul ei ole väga keeruline, sest palapeli ei ole suur hulk osi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Captain America: The Return of the First Avenger selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Puzzle Pelit nimeltään Captain America: The Return of the First Avenger. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Captain America: The Return of the First Avenger ja se liittyy Puzzle Pelit. Uusi peli Captain America: The Return of the First Avenger on yksi parhaista peleistä Puzzle Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Captain America: The Return of the First Avenger että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Captain America: The Return of the First Avenger
EDELLINEN

Puzzle pelit eniten pelatut pelit

Tuhkimo pistosaha Pelata ►

Tuhkimo pistosaha

6
6 / 10 - 9244 ääntä
Pelattu
66054
kertaa

klassinen palapeli iloa Tuhkimo 49 värikkäitä palasiksi. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä.

Palapeli Lapsille Pelata ►

Palapeli Lapsille

5
5 / 10 - 6092 ääntä
Pelattu
35909
kertaa

Palapeli lapsille, koska se on erittäin helppo tehdä. Se on hyvin pieni ongelma. Se on vain 9 kappaletta. On helppo palata sommittele. Suosittelemme, että annat lapsesi tehdä sitä yksin. Kuvassa näemme Barbie-nukke. Se on yksi suosikki nukke tyttöjen, niin haluan pelata tämän valokuvan. Jälleenrakentaa se on hyvin yksinkertainen, jotta he voivat tehdä sen uudestaan ​​ja uudestaan​​. Tämä toiminta on sovitettu lapsille. Kaikki on heille tehnyt, joten se käsit ...