Nettipelit

Pistosahat Homer Simpson

Leikur af puzzle pelit

Pistosahat Homer Simpson

Pistosahat Homer Simpson Luokitus: 4/10

Pistosahat Homer Simpson peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä, sinun on täytettävä palapelin Homer Simpson. Homer Simpson on merkki animaatiosarja Simpsonit. Täydentää palapeliä, sinun täytyy klikkaa ja vedä osat sopisivat keskenään. Kuva vanhempi on jaettu osiin ja sinun täytyy tehdä uudelleen koko kuva on näkyvissä. Pysy poissa Kun kaksi kappaletta, jotka menevät yhdessä, he tarttuvat automaattisesti.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10347 kertaa verkossa. Ranking 2317 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 274 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10347 kertaa
Pistosahat Homer Simpson

Viimeistele palapeli, sinun täytyy klikkaa ja vedä osat sopisivat hyvin niitä. Homer Simpson on isä ja päähenkilö animaatiosarja Simpsonit huumoria. Tämä sarja kertoo perheen mallin keskimääräinen amerikkalainen perhe. Isä, äiti, kaksi tytärtä, yksi vauva ja levoton teini. Tässä harjoituksessa sinun on täydellinen arvoitus. Merkki kuluu pari siniset housut ja valkoinen paita, jossa on työpuku ydinvoimala, jossa hän työskentelee kaupungin. Takana voimme nähdä sininen taivas. Se on hullua, seikkailunhaluinen ja hauska hahmo.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pistosahat Homer Simpson selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Puzzle Pelit nimeltään Pistosahat Homer Simpson. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pistosahat Homer Simpson ja se liittyy Puzzle Pelit. Uusi peli Pistosahat Homer Simpson on yksi parhaista peleistä Puzzle Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pistosahat Homer Simpson että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pistosahat Homer Simpson
EDELLINEN

Puzzle pelit eniten pelatut pelit

Tuhkimo pistosaha Pelata ►

Tuhkimo pistosaha

6
6 / 10 - 9244 ääntä
Pelattu
66054
kertaa

klassinen palapeli iloa Tuhkimo 49 värikkäitä palasiksi. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä. Vedä ja pudota osat sopisivat hyvin niitä yhdessä.

Palapeli Lapsille Pelata ►

Palapeli Lapsille

5
5 / 10 - 6092 ääntä
Pelattu
35909
kertaa

Palapeli lapsille, koska se on erittäin helppo tehdä. Se on hyvin pieni ongelma. Se on vain 9 kappaletta. On helppo palata sommittele. Suosittelemme, että annat lapsesi tehdä sitä yksin. Kuvassa näemme Barbie-nukke. Se on yksi suosikki nukke tyttöjen, niin haluan pelata tämän valokuvan. Jälleenrakentaa se on hyvin yksinkertainen, jotta he voivat tehdä sen uudestaan ​​ja uudestaan​​. Tämä toiminta on sovitettu lapsille. Kaikki on heille tehnyt, joten se käsit ...