Nettipelit

Muistaa Värit

Leikur af muisti pelit

Muistaa värit

Muistaa Värit Luokitus: 5/10

Muistaa värit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, väri tietty määrä tiiliä näytetään vain lyhyen aikaa. Tavoitteena jokaisella tasolla on muistaa värin jokaisen tiili kun kysyi. Järjestys jossa tiilet värit näyttävät ei vastaa järjestyksen, jossa pyydetään. Maalata nykyisen tiili, klikkaa pullon värikoodauksen. Nopeammin löydät väri, sitä enemmän pisteitä ansaitset.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8931 kertaa verkossa. Ranking 3024 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 24 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8931 kertaa
Muistaa Värit

Tämä peli on hauskaa, koska et vain tarvitse muistaa värejä ... Sinulla on myös muistaa kantoja. Näytetään joitakin värejä yhteen tilaukseen, ja sitten kysytään eri järjestyksessä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muistaa Värit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Muisti Pelit nimeltään Muistaa Värit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muistaa Värit ja se liittyy Muisti Pelit. Uusi peli Muistaa Värit on yksi parhaista peleistä Muisti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muistaa Värit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muistaa Värit
EDELLINEN

Muisti pelit eniten pelatut pelit

Scooby Doo: Etsi Pari Pelata ►

Scooby doo: etsi pari

4
4 / 10 - 1020 ääntä
Pelattu
19553
kertaa

Hanki valmis toimimaan tätä hauskaa ja haastavaa muistia pelissä Scooby-Doo ja heittää sarjan \"Scooby Doo\". Voit voittaa enemmän pisteitä, jos on nopeampi. Tässä pelissä tulee olemaan 2 korttia eacg luonne ja sinun täytyy etsiä (klikkaamalla hiiren) 2 korttia samaa merkkiä.

Kuvia Elämän Meren Pelata ►

Kuvia elämän meren

4
4 / 10 - 534 ääntä
Pelattu
15858
kertaa

ottelu minulle on muistipeli, joka koostuu 6 krs 6 korttia yhteensä 36 korttia kokonaan mukana vedessä teema. 36 korttia jaetaan pareihin, joten on 18 paria kannen. Testaa taitosi ja näet jos voit lyödä kellon ja löytää kaikki 18 paria ennen kuin aika loppuu.

Muistaa Numero Pii Pelata ►

Muistaa numero pii

4
4 / 10 - 668 ääntä
Pelattu
14396
kertaa

PII Juoksija on muistipeli, jossa sinun täytyy muistaa peräkkäisiä numeroa matemaattinen vakio Pii. Croc on kävellä, kun ei ole lukua Pii ja hän laskee, kun ei ole lukua Pii. Käytät näppäimistöä kirjoittaa numeroita