Nettipelit

Muistaa Muodot

Leikur af muisti pelit

Muistaa muodot

Muistaa Muodot Luokitus: 8/10

Muistaa muodot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, näet muodon vasempaan ruutuun, ja sinun täytyy muistaa, miltä se näyttää niin, että voit piirtää muodon ruudussa oikealla. Aseta olevia muodon klikkaamalla hiirellä. Koko ja sijainti muodon piirrät ei ole väliä ... vain kulmat! Yritä muistaa, miten muoto näyttää, koska sinulla on vain vähän aikaa tehdä se.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7313 kertaa verkossa. Ranking 3555 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7313 kertaa
Muistaa Muodot

Jos haluat hyvät pisteet, älä jätä tietokoneen kesken pelin - kun tulet takaisin, et ehkä muista, mitä muotoa sinun piti piirtää. Ei ole mitään aikarajaa, joten vie niin paljon aikaa kuin haluat piirtää kukin muoto. Jokainen taso lisää toisesta kulmasta muotoihin, joten se on paljon vaikeampaa. Koko ja kierto ei ole väliä. Täytyy vain muistaa itse muodon. Yritä muistaa, miten muoto näyttää - sinun tarvitsee vain lyhyen aikaa tehdä se.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muistaa Muodot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Muisti Pelit nimeltään Muistaa Muodot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muistaa Muodot ja se liittyy Muisti Pelit. Uusi peli Muistaa Muodot on yksi parhaista peleistä Muisti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muistaa Muodot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muistaa Muodot
EDELLINEN

Muisti pelit eniten pelatut pelit

Scooby Doo: Etsi Pari Pelata ►

Scooby doo: etsi pari

4
4 / 10 - 1020 ääntä
Pelattu
19553
kertaa

Hanki valmis toimimaan tätä hauskaa ja haastavaa muistia pelissä Scooby-Doo ja heittää sarjan \"Scooby Doo\". Voit voittaa enemmän pisteitä, jos on nopeampi. Tässä pelissä tulee olemaan 2 korttia eacg luonne ja sinun täytyy etsiä (klikkaamalla hiiren) 2 korttia samaa merkkiä.

Kuvia Elämän Meren Pelata ►

Kuvia elämän meren

4
4 / 10 - 534 ääntä
Pelattu
15858
kertaa

ottelu minulle on muistipeli, joka koostuu 6 krs 6 korttia yhteensä 36 korttia kokonaan mukana vedessä teema. 36 korttia jaetaan pareihin, joten on 18 paria kannen. Testaa taitosi ja näet jos voit lyödä kellon ja löytää kaikki 18 paria ennen kuin aika loppuu.

Muistaa Numero Pii Pelata ►

Muistaa numero pii

4
4 / 10 - 668 ääntä
Pelattu
14396
kertaa

PII Juoksija on muistipeli, jossa sinun täytyy muistaa peräkkäisiä numeroa matemaattinen vakio Pii. Croc on kävellä, kun ei ole lukua Pii ja hän laskee, kun ei ole lukua Pii. Käytät näppäimistöä kirjoittaa numeroita