Nettipelit

Valokuvamuisti

Leikur af muisti pelit

Valokuvamuisti

Valokuvamuisti Luokitus: 2/10

Valokuvamuisti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä innovatiivinen peli, sinun täytyy tarkistaa, jos sinulla on valokuvamuisti. Aikana 10 sekuntia, sinun täytyy tarkastella ryhmän lukuja ja kun näet sen sopivaksi. Sinulla on 10 sekuntia sovittaa lukuja samalla tavalla ja samoissa paikoissa. Kun aika on kulunut, voit siirtää seuraavalle tasolle. Sinun pisteet ovat enemmän tai vähemmän, riippuen sinun visuaalinen muisti. Korkein pistemäärä 10,000 pistettä kullakin tasolla. Valitset luvut valita ne ja siirrät hiiren siirtää lukuja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13026 kertaa verkossa. Ranking 1745 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 476 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13026 kertaa
Valokuvamuisti

muisti, luvut, hyvässä kunnossa,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Valokuvamuisti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Muisti Pelit nimeltään Valokuvamuisti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Valokuvamuisti ja se liittyy Muisti Pelit. Uusi peli Valokuvamuisti on yksi parhaista peleistä Muisti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Valokuvamuisti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Valokuvamuisti
EDELLINEN

Muisti pelit eniten pelatut pelit

Scooby Doo: Etsi Pari Pelata ►

Scooby doo: etsi pari

4
4 / 10 - 1020 ääntä
Pelattu
19553
kertaa

Hanki valmis toimimaan tätä hauskaa ja haastavaa muistia pelissä Scooby-Doo ja heittää sarjan \"Scooby Doo\". Voit voittaa enemmän pisteitä, jos on nopeampi. Tässä pelissä tulee olemaan 2 korttia eacg luonne ja sinun täytyy etsiä (klikkaamalla hiiren) 2 korttia samaa merkkiä.

Kuvia Elämän Meren Pelata ►

Kuvia elämän meren

4
4 / 10 - 534 ääntä
Pelattu
15858
kertaa

ottelu minulle on muistipeli, joka koostuu 6 krs 6 korttia yhteensä 36 korttia kokonaan mukana vedessä teema. 36 korttia jaetaan pareihin, joten on 18 paria kannen. Testaa taitosi ja näet jos voit lyödä kellon ja löytää kaikki 18 paria ennen kuin aika loppuu.

Muistaa Numero Pii Pelata ►

Muistaa numero pii

4
4 / 10 - 668 ääntä
Pelattu
14394
kertaa

PII Juoksija on muistipeli, jossa sinun täytyy muistaa peräkkäisiä numeroa matemaattinen vakio Pii. Croc on kävellä, kun ei ole lukua Pii ja hän laskee, kun ei ole lukua Pii. Käytät näppäimistöä kirjoittaa numeroita